• "Geweldig!!!"



    Dank zij Angelique, duik instructrice heb ik op 46 jarige leeftijd voor de 1ste gedoken. Een grote angst had ik.

    Angelique is relaxed, duidelijk, gezellig en neemt vooral de tijd voor je.
    Echt persoonlijk. Je kan alles bespreken, vragen!
    Tijdens t duiken blijft ze alleen oog voor je hebben, hoe vertrouwd vond ik dat! daarnaast attendeert ze je op mooie vissen!
    Ga je voor t 1st duiken, stiefzoon 2de keer, adviseer ik fam van de Ven.
    Beginnen met koffie, alsof je op bezoek komt en de spanning nemen ze al bij je weg.
    Ze, man van Angelique en haar pa zijn echt geweldig!ontspannen en nemen alle tijd voor je!!
    Wil je veilig, ontspannen en gezellig duiken, boek bij deze familie je duik!!!
    Je komt in een warm 'bad' ,ze halen je op,je ervaart t duiken en je komt vol adrenaline terug!

    Ervaring om nooit te vergeten en dankbaar dat Angelique mij deze ervaring heeft gegeven. Ook dank aan chantal,partner die t besproken heeft en als cadeau gedaan heeft.

    ~ Ingrid - December 2018 ~
  • "Drie schitterende duiken met fantastische gids"



    Heel professioneel team met focus op veiligheid en een unieke duikervaring voor hun klanten.
    Gidsduiken op bijzondere locaties met kleine duikgroepen, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende niveaus van de deelnemers en zo nodig zelfs bij kleinere groepen meerdere instructeurs aanwezig zijn. Zo komt iedereen aan zijn of haar trekken.

    Een absolute aanrader op Curaçao!

    ~ Ruben - December 2018 ~
  • "Zeker een aanrader!"



    Afgelopen dagen hebben mijn vriendin en ik de ssi open water dive cursus gedaan voor ons brevet.
    Het was echt een prachtige ervaring. Gérard en Angelique hebben echt passie voor het duiken en gaan serieus te werk.
    Je gaat in kleine groepjes duiken, wat wij erg prettig vonden omdat je zo veel aandacht kreeg. Verder ga je telkens vanaf het strand de zee in, wat erg fijn was.
    Mijn vriendin vond de oefeningen soms wat eng, maar Gérard zorgde er telkens op een hele prettige manier voor dat het toch goed ging.

    Ik zou iedereen deze duikschool aanraden, voor zowel padi als ssi!

    ~ Raoul & Emma, - December 2018 ~
  • "Super veel geleerd in korte tijd"



    Dank familie van de Ven!
    Wat zijn jullie warm, gezellig, kleinschalig, ontspannen en deskundig. Op een snelle en relaxte manier mijn brevet gehaald. 2dagen zelfstudie op het strand (theorie via handige app) plus 2 praktijkdagen met hierin 4 ongelofelijk mooie duiken.
    Scheepswrak, schildpadden en vissen+koraal in alle kleuren van de regenboog gezien tussen de oefeningen in.

    Nogmaals dank!

    ~ ThijsJan - December 2018 ~
  • "Super ervaring"



    Ik heb de afgelopen dagen met hun mogen duiken voor me vervolg brevet. Het was super gezellig en ja ik heb ook nog wat geleerd kortom echte aanrader.

    ~ Michael - November 2018 ~
  • "Advance cursus"



    Vandaag eerste duik van de Advanced Open Water gedaan. Bij dit familie bedrijf ben je in uitstekende handen.
    Zeer professionele begeleiding en hele aardige mensen. Ze hebben prima apparatuur en voldoen aan een hoge standaard. Ze zijn net verhuisd naar een mooie, goed bereikbare locatie.

    Kan deze duikschool iedereen aanraden.
    Zowel voor cursussen als losse gids duiken.

    ~ Ronald - November 2018 ~
  • “Helemaal toppie! Verspil geen tijd zoek niet verder!”



    Samen met mijn vrouw de SSI advanced adventurer cursus gevolg bij Gerard. Gerard is een goede en gezellige instructeur! Veel dingen geleerd en hij neemt goed de tijd om alles uit te leggen. De passie en plezier voor het duiken is aanstekelijk:)
    De duikschool is een echt familiebedrijf en erg flexibel qua Cursusplanning. Ook duiken ze met kleine groepjes en hebben hierdoor veel aandacht voor de cursisten. Zeker een aanrader deze duikschool!!


    ~ Niels & Paola - November 2018 ~
  • "Top centrum!"



    Mijn partner (Martijn) heeft 3 heerlijke dagen met jullie mogen duiken onder begeleiding van Johan en Lawrence. Prachtige plekken bezocht (Tugboat, Directors Bay, Caracasbaai, Marie Pampoen, Jan Thiel Baai en last but not least een driftduik van Directors Bay naar Tugboat. Werkelijk van alles qua onderwaterleven kwam voorbij van schildpadden tot octopus van scorpionfish tot lionfish. Zelf mocht ik mee om daar te gaan snorkelen en kreeg ik de beschikking over een wetsuit om makelijker te blijven drijven (Zelf had ik bril en vinnen bij me, anders had ik deze ook mogen lenen).

    Het klopt wat er hier gezegd wordt, veiligheid staat hier hoog in het vaandel. Altijd een briefing over de duikstek, duidelijke afspraken hoe de duik zou gaan verlopen en wanneer er teruggekeerd wordt en altijd (zoals het hoort een buddycheck).

    Mochten wij nog een keer terugkeren op Curaçao, dan hebben wij ons duikcentrum hier al gevonden!

    Groeten, Merle en Martijn

    ~ Merle & Martijn - November 2018 ~

    Lees meer....

  • "Cursus SSI Advanced Adventure"



    Aangekomen bij duikcentrum Van de Ven werden we zeer gastvrij en professioneel ontvangen door Angelique. We waren opzoek naar een aantal gidsduiken op Curacao. Door goed meedenken van Angelique heb ik daar besloten te gaan voor mn Advanced Adventure brevet. Grote flexibiliteit was er bij hen voor het inplannen van de duiken. Aangepast op ons vakantie schema kwamen we op een ideale planning uit, inclusief een nachtduik.

    Gerard was onze (privé-)instructeur, goede en duidelijk uitleg voorafgaand aan de duiken zorgde voor ontspannen duiken. Hij zorgde ervoor dat we ons op ieder moment veilig hebben gevoeld onder water. Duiklocaties waren divers en erg mooi, het gebruikte materiaal zeer prettig en goed onderhouden. Een duikschool die wij zeer kunnen aanraden!

    Groetjes, Lauk en Michelle van der Ven te gaan doen!
    Ze nemen de tijd voor je, echt een aanrader!

    ~ Lauk & Michelle - November 2018 ~

    Lees meer....

  • "Spontane te gekken introductie duik"



    Naar de duikschool toegegaan om een duik te plannen voor een vriendin. In eerste instantie was het niet mij bedoeling om te gaan duiken maar ben toch van gedachten veranderd na een aantal postive verhalen.

    Wij hebben een duik gepland met waarbij we met ze 3e het water in gingen. Mijn vriendin, de instucteur (lawrence) en ik. Als eerste kreeg ik een uitleg over het duiken, de duikspullen en de verschillende handgebaren. In het water werd ik super begeleid en doordat ik problemen had met mij oren klaren zijn we een paar keer naar boven gegaan. Lawrence gaf ons allebei voldoende aandacht en liet ons te gekke dingen onderwater zien!

    Ook op de duikschool wordt je erg vriendelijk ontvangen en begeleid. De 2e duik, die mij vriendin gepland had, ging in mee om te snorkelen. Ik kon kosteloos mee voor de 2e keer om lekker rond te snorkelen. Ook leuk maar zeker niet zo leuk als duiken!

    Als je op curacao wilt gaan duiken raad ik aan om dit bij duikschool van der Ven te gaan doen! Ze nemen de tijd voor je, echt een aanrader!

    ~ Sophie - Oktober 2018 ~

    Lees meer....

  • "Onvergetelijke ervaring"



    Vandaag 2 duiken gemaakt met een vriendin en Lawrence. Ik ben sinds afgelopen augustus gecertificeerde open water diver. Ik heb een vriendin overgehaald om een introductieduik te maken. Tijdens deze duik mocht ik mee om foto's te maken. Hij nam de tijd voor haar en letten ook ondertussen goed op mij. Met mijn 2e duik ging ik naar directeursbaai. Een onwijs gave ervaring. Tijdens deze duik mocht een vriendin zonder kosten mee snorkelen.

    Duikschool van de Ven en Lawrence hebben ervoor gezorgd dat ik me verder wil verdiepen in het duiken.
    Ik zou deze duikschool aan iedereen aanbevelen!

    ~ Emmely - Oktober 2018 ~

    Lees meer....

  • "Professionele en gemoedelijke duikschool"



    Ik heb twee mooie Open Water duiken op één dag gedaan samen met Johan. Deze kenmerkten zich door de professionele aanpak enerzijds, waarbij alles stap voor stap voorafgaand aan de duiken weer even rustig werd behandeld en uitgelegd, waarbij ik na zo’n 20 Open Water duiken ook weer nieuwe dingetjes en ezelsbruggetjes bijleerde!

    Ik had mijn duik pas twee dagen van te voren aangevraagd en kon zelf aangeven waar ik wilde duiken. Het feit dat ik alleen was, was geen probleem, dus ik had tweemaal een privé duik met Johan :)

    Daarnaast was het erg netjes dat mijn moeder telkens mee kon naar de duiklocaties en materiaal kreeg om daar te snorkelen, geheel kosteloos.

    Na de duiken werd het telkens rustig nabesproken wat we gezien hadden of eventuele overige vragen behandeld, met een kopje koffie/thee erbij :) Ik raad Duikschool van de Ven dus zeker aan voor iedereen die op Curaçao wil gaan duiken. Normaals bedankt voor deze mooie en prettige duik ervaring Johan :)

    ~ Patricia - Oktober 2018 ~

    Lees meer....

  • "Na ruim 15 jaar weer een duik"



    Bedankt voor de fijne, duidelijke en rustige begeleiding en duik!
    Geweldige communicatie en afspraak is afspraak!

    ~ Debbie - Oktober 2018 ~

    Lees meer....

  • "SSI Open Water duiken"



    Voorafgaand aan de vakantietrip richting Curaçao gezocht naar een duikschool en gekozen voor Duikcentrum Van de Ven. Middels de chatmogelijkheid op de website van deze duikschool contact gelegd en enkele vragen kunnen stellen. Op de gestelde vragen werden duidelijke antwoorden gegeven en besloten om te leren duiken bij Van de Ven. Van dit besluit heb ik absoluut geen spijt. Het duikcentrum heeft ons een geweldige ervaring meegegeven met als uiteindelijk resultaat het behalen van het SSI Open Water Brevet.

    De cursus werd gegeven in een sfeer die enigsinds huiselijk aanvoelde, dit zal mede komen door de persoonlijke aandacht en de kleine groepen waarin de cursus wordt gegeven. Onze duikinstructrice Monique stelde ons op ieder moment op ons gemak en nam de tijd om je als deelnemer te leren duiken. Niets afraffelen, er wordt de tijd genomen voor de deelnemer van de cursus.

    Tijdens de cursus 4 keer gedoken op 2 verschillende duikstekken en gedurende de duik wordt ook aandacht besteed aan het leven onder water. Zo hebben tijdens het duiken enkele schildpadden, murenen en vliegende vissen gespot.

    Via deze weg wil ik Duikcentrum Van de Ven en in het speciaal Monique bedanken voor de 2 fantastische dagen waarin je ons hebt leren duiken en de onderwater wereld van curaçao hebt laten zien. Bij een volgend bezoek aan Curaçao zie je ons zeker een keer terug voor een gidsduik.

    ~ Robin - Oktober 2018 ~

    Lees meer....

  • "SSI Open Water Diver brevet"



    Woensdag 3 en donderdag 4 oktober 2018 de SSI Open Water Diver opleiding met Gerard gedaan en behaald. Vooraf info ingewonnen via e-mail en de uitleg was zeer uitgebreid, nuttig en duidelijk. Buiten de geweldige uitleg en ervaring van de instructeurs is duiken echt een wonderschone ervaring. Ik heb enorm genoten van het duiken, maar ook zeker van de verzorging er omheen.

    Helaas is meer als ***** niet mogelijk !!
    Het mochten er ook 10 zijn...

    ~ Henry - Oktober 2018 ~

    Lees meer....

  • "Geweldig team"



    Zondag 23 september hebben mijn vriendin (doe in eerste instantie erg bang was) en ik onze eerste introductieduik gemaakt bij duikcentrum van de Ven. Mijn vriendin was erg bang maar werd al zeer snel gerust gesteld door Angelique tijdens onze afspraak voor de introductieduik.

    Na uiteindelijk besloten te hebben dat we ervoor gingen hebben we vooraf goede uitleg gekregen en alle spullen gepast. Toen we dat gedaan hadden zijn we samen met Gerard naar de tugboat gereden om onze eerste duik te maken op een geweldige locatie.

    Daar aangekomen hebben we al onze spullen uit de bus gehaald en begon de uitleg van Gerard. Hij vertelde ons tot in de details wat we moesten doen en wat we vooral niet moesten doen. Na de uitleg hebben we samen met Gerard onze uitrusting zelf in elkaar gezet zodat we echt het idee kregen dat we dit zelf hadden gedaan.

    Toen alles in elkaar gezet was zijn we te water gegaan en hebben we eerst op het ondiepe stuk de basis dingen geleerd. Gerard was ervan op de hoogte dat mijn vriendin bang was en heeft haar heel goed in de gaten gehouden en echt aandacht aan haar gegeven zodat ze zich meer op haar gemak voelde. Hij neemt de tijd voor iedereen. In eerste instantie durfde ze niet tot 12 meter omdat ze dit nogal diep vond. Nadat Gerard haar gerust had gesteld en zag dat ze het toch wel goed kon zijn we toch naar de 12 meter gegaan. Waar we uitkeken op prachtig koraal en de vele vissen.

    Uit het water gekomen na deze fantastische ervaring, was ze zo onder de indruk dat we het liefst nog een keer wilde duiken. We zijn naar de shop gegaan en hebben daar nog een gezellig bakje koffie gedronken en de dag nog doorgenomen.

    Aangekomen ik ons appartement en nog onder de indruk van de duik hebben we weer contact opgenomen met van de Ven voor nog een introduik.

    Dit keer zijn we naar Marie pampoen gegaan wat ook een geweldige locatie was. Gerard liet ons zelf de uitrusting in elkaar zetten zodat we nog dichter bij de duikwereld zouden komen, en heeft alles goed gecontroleerd. Weer een geweldige duik gemaakt.

    Uiteindelijk na 2 duiken hebben we besloten dat we dit zo geweldig vonden dat we volgend jaar weer terugkomen naar Curaçao om bij van de Ven ons duikbrevet te halen. Dit omdat zij ons zo fijn en klantvriendelijk hebben geholpen en de tijd hebben genomen voor ons.

    Om een lang verhaal kort te maken:)

    Een geweldig team die de tijd neemt voor iedere klant en een goede uitleg geeft. Voor en na de duik word er gezellig gekletst. Zeker een aanrader om langs te gaan voor een duik!

    ~ Ronald - Oktober 2018 ~

    Lees meer....

  • "Geen betere duikschool kunnen wensen!"



    Een week geleden op het prachtige Curaçao mijn duikbrevet in ontvangst mogen nemen, dat allemaal dankzij Gerard!

    Ondanks dat ik op sommige vlakken wat onzeker was en niet rustig kon blijven had hij alle vertrouwen in mij en wist het mij allemaal kundig te leren. Duidelijke uitleg van te voren en neemt alle tijd voor je. Nu kan ik met zelfvertrouwen volgende duiken gaan maken en van de onderwaterwereld gaan genieten.

    Als je je duikbrevet wilt halen in Curaçao, dan zou ik niet verder zoeken en hier boeken!

    ~ Eline - Oktober 2018 ~

    Lees meer....

  • "Prachtige duiken gemaakt met goede spullen en een top gids!"



    Mijn vriendin en ik hebben 2 duiken gemaakt samen met Angelique, deze duiken waren geweldig. Enorm relaxte sfeer en een goede briefing vooraf. Daarnaast was het natuurlijk super dat we de duiken alleen samen met Angelique maakte in plaats van met een grote groep.
    De overige duiken hebben we zelfstandig gedoken en hebben we de materialen gehuurd bij Van de Ven. Van de Ven verhuurt kwalitatief zeer goede spullen welke goed onderhouden zijn. Elke ochtend stonden onze spullen al klaar om ingeladen te worden. Verder kregen we elke ochtend als we de spullen op kwamen halen een korte briefing over de duiklocaties die wij hadden uitgekozen. Erg fijn!

    Wij hebben dankzij Van de Ven en in het bijzonder Angelique 8 geweldige duiken mogen maken. Als wij weer op Curaçao zijn, komen wij zeker terug.

    Bedankt en zeker tot ziens!
    Groeten, Jolyn & Christian

    ~ Jolyn & Christian - September 2018 ~

    Lees meer....

  • "Perfect"



    Afgelopen maandag hadden ik en mijn vriend onze intruductieduik. Ik vond het spannend maar hier werd heel goed mee omgegaan en de tijd voor genomen.
    De uitleg voordat de duik begon was duidelijk en alle vragen werden rustig beantwoord.
    Toen we in het water lagen waren de zenuwen vrij snel verdwenen. We hebben een duik gemaakt bij de Tugboat samen met Gerard.

    Vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij deze duikschool. Ze zorgen ervoor dat jij een fijne duik maakt op je eigen tempo. Ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan dus ik ben enorm blij dat ik toch ben meegegaan. We waren zelfs zo enthousiast dat we direct een afspraak hebben gemaakt om nog een introduik te maken.

    We komen zeker nogmaals terug om ons brevet bij deze duikschool te halen. Ik kan iedereen duikschool van de Ven aanraden!

    ~ Danusha & Ronald, - September 2018 ~

    Lees meer....

    Facebook beoordelingen

    • 100301 Ctbe Corporate Logo
    • Padi Logo Transparent
    • SSI LOGO Horizontal 207 50
    • Wosd

    Algemeen

    Cursussen

    Contact

    Volg ons ook op

    Duikcentrum van de Ven
    Caracasbaaiweg 360
    Willemstad, Curaçao
    + 599 9 747 1259
    +599 9 514 1267
    info@duikcentrumvandeven.com